Basketbollisti robot lë pas basketbollistët profesionistë japonezë

Basketbolli është përfshirë në një nga fushat ku robotët kanë hyrë në jetën tonë.

1175434
Basketbollisti robot lë pas basketbollistët profesionistë japonezë
1e.jpg
1d.jpg
1c.jpg
1b.jpg
1a.jpg

Basketbolli është përfshirë në një nga fushat ku robotët kanë hyrë në jetën tonë...

Një kompani japoneze, në shfaqen e organizuar në Tokio, prezantoi basketbollistin e vet robot.

Roboti, edhe pse nuk vrapon dhe hidhet ende, tërheq vëmendjen me mesataren e goditjeve në shenjë të koshave nga lart.   

Roboti llogarit këndin e bërjes së koshit nëpërmjet sensorëve që ka në trup, krahë dhe kyçe dhe përtej 3 pikëshit shënoi 5 kosha në 8 gjithsej.  

I gjatë 2 metra e 7 centimetra, në garën e hedhjes së topit në kosh, roboti la pas 2 basketbollistë profesionistë japonezë.  Lajme të ngjashme