Sportistët turq marrin 4 medalje ari në kampionatin e atletikës në Francë

Kombëtarja turke u ngjit 4 herë në podium në Kampionatin e Mesdheut në Sallë të Mbyllur për moshat nën 23 vjeç, që zhvillohet në Francë.

Sportistët turq marrin 4 medalje ari në kampionatin e atletikës në Francë

Kombëtarja turke u ngjit 4 herë në podium në Kampionatin e Mesdheut në Sallë të Mbyllur për moshat nën 23 vjeç, që zhvillohet në Francë.

Sipas deklaratës së bërë nga Federata e Atletikës së Turqisë, në kampionatin e zhvilluar në qytetin Miramas me pjesëmarrjen e 22 vendeve, Turqia, që mori pjesë me 13 sportistë, fitoi 4 medalje argjendi.

Mizgin Ay në 60 metra, Merve Menekse në kërcim së gjati dhe Aysel Yilmaz e Alperen Karahan në hedhjen e gjyles duke përfunduar garën në vend të dytë, u bënë fitues së medaljes së argjende.  Lajme të ngjashme