Michel Platini refuzon sistemin e Video Asistentit të Arbitrit: Nuk sjell drejtësi

Ish-president i UEFA-s, Michel Platini, deklaroi në një intervistë të gjatë për "L’Equipe" se sistemi VAR (Video Asistenti i Arbitrit) është një video e copëtuar që nuk sjell më shumë drejtësi...

Michel Platini refuzon sistemin e Video Asistentit të Arbitrit: Nuk sjell drejtësi

Ish-president i UEFA-s, Michel Platini, deklaroi në një intervistë të gjatë për "L’Equipe" se sistemi VAR (Video Asistenti i Arbitrit) është një video e copëtuar që nuk sjell më shumë drejtësi.

"Merrni finalen e Kupës së Botës. Nuk kishte faul nga kroatët në golin e parë të francezëve. Pastaj, në golin e  dytë, është regjia që paralajmëron gjyqtarin, i cili bëhet një lloj kukulle dhe madje as atje nuk kishte prekje me dorë nga ana e Kroacisë", theksoi ai.

"Ku është përparimi, ku është drejtësia? Gjithmonë interpretim", theksoi Platini.Lajme të ngjashme