Ambasada amerikane në Tiranë uron Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj, kampionë të Ballkanit

Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka uruar atletët shqiptarë Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj të cilët fituan medalje ari dhe u shpallën kampionë të Ballkanit gjatë Lojërave Ndërkombëtare të Sallave të Mbyllura një ditë më parë në  Stamboll të Turqisë.

Ambasada amerikane në Tiranë uron Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj, kampionë të Ballkanit

Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka uruar atletët shqiptarë Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj të cilët fituan medalje ari dhe u shpallën kampionë të Ballkanit gjatë Lojërave Ndërkombëtare të Sallave të Mbyllura një ditë më parë në  Stamboll të Turqisë.

Në një postim në faqen e saj, ambada e SHBA-së në Tiranë, shprehet se: “Urime atletëve shqiptarë Luiza Gega dhe Izmir Smajlaj të cilët fituan medalje ari dhe u shpallën kampionë Ballkani gjatë Lojërave Ndërkombëtare të Sallave të Mbyllura që u mbajtën dje në Stamboll të Turqisë”.

“Gega fitoi në garën e 3000 metërshit ndërsa Smajlaj në kërcim së larti”, shprehet ambasada SHBA-së në Tiranë, duke postuar dhe foton e dy sportistëve.Lajme të ngjashme