Trump indinjon botën e sportit

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump këtë herë doli përballë botës së sportit.

812922
Trump indinjon botën e sportit

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump këtë herë doli përballë botës së sportit.

Deklarata e Stephen Curry, Ylli i Golden State Warriors, Kampion i Ligës së Bashketbollit të Amerikës, NBA, se nuk do të vizitojë Shtëpinë e Bardhë, u bë shkak për tension.  

Presidenti Trump, në mesazhin e publikuar në median sociale bëri të ditur pas deklaratës së Curry-t se nuk do të shkojë në Shtëpinë e Bardhë për vizitën e kampionit, e tërhoqi ftesën.

Ndaj mesazhit të Trump reagoi edhe basketbollisti dhe rivali i Curry, Lebron James.

Edhe udhëheqja e Golden State Warriors, në deklaratën e bërë pas mesazhit të Trump deklaroi se në kushte të tilla nuk është e mundur të realizohet vizita e kampionëve që është një traditë që zhvillohet në Shtëpinë e Bardhë.Lajme të ngjashme