Budapest – Kanadezja Kylie Masse thyen rekordin botëror të notit në 100 m shpinë

Kanadezja Kylie Masse ka thyer rekordin botëror në 100 m shpinë, me rezultatin 58 sekonda e 10 të qindtat, në finalen e Kampionatit Botëror të Notit 2017, të martën në Budapest...

Budapest – Kanadezja Kylie Masse thyen rekordin botëror të notit në 100 m shpinë

Kanadezja Kylie Masse ka thyer rekordin botëror në 100 m shpinë, me rezultatin 58 sekonda e 10 të qindtat, në finalen e Kampionatit Botëror të Notit 2017, të martën në Budapest.

Masse, 21-vjeç, ka thyer rekordin që mbahej nga britanikja Gemma Spofforth (58.12), vendosur në vitin 2009.

Ajo u ndoq nga amerikania Kathleen Baker dhe australiania Emily Seebohm.Lajme të ngjashme