Kupa e Konfederatave – Programi i ndeshjeve të futbollit për të mërkurën

Pasditen dhe mbrëmjen e të mërkurës do të luhen ndeshjet e dyta të Grupit A, ku Rusia kryeson me 3 pikë...

Kupa e Konfederatave – Programi i ndeshjeve të futbollit për të mërkurën

Programi i ndeshjeve të Kupës së Konfederatave, që do të luhen të merkurën, është:

Grupi A:

Në Moskë (ora 17.00): Rusi – Portugali

Në Soçi (ora 20.00): Meksikë – Zelandë e Re

Klasifikimi:         P   N   F   B   H   G   GAv

1. Rusi               3   1   1   0   0   2    2

2. Meksikë          1   1   0   1   0   2    0

3. Portugali         1   1   0   1   0   2    0

4. Zelandë e Re   0   1   0   0   1   0   -2Lajme të ngjashme