Gjyqtari Banti do të drejtojë ndeshjen Roma-Juventus

Do të jete gjyqtari Banti ai që do të drejtojë ndeshjen Roma-Juventus, për javën e 36-të në Serinë A italiane, programuar për të dielën, më 14 maj, në orën 20.45.

Gjyqtari Banti do të drejtojë ndeshjen Roma-Juventus

Për ndeshjen Torino-Napoli është caktuar gjyqtari Irrati, ndërsa dy ndeshjet e të shtunës, Fiorentina-Lazio (ora 18.00) dhe  Atalanta-Milan (ora 20.45) do të drejtohen respektivisht nga gjyqtarët Celi dhe Rocchi.

Zgjedhjet e tjera janë: Bologna-Pescara: Di Martino; Cagliari-Empoli: Mariani; Crotone-Udinese: Fabbri; Inter-Sassuolo: Massa; Palermo-Genoa: Doveri; Sampdoria-Chievo: Maresca.


Fjalët Kyçe: Luca Banti , Roma , Juventus , futboll

Lajme të ngjashme