Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Turqia mirëpriti aktivitettin gjigand sportiv në Erciyes

Rrethi i Kayserisë vitet e fundit ka mirëpritur organizime të rëndësishme të sporteve dimërore.

Turqia mirëpriti aktivitettin gjigand sportiv në Erciyes
Kupa Botërore e Snowboard 2017 u zhvillua në Erciyes të Turqisë
Kupa Botërore e Snowboard 2017 u zhvillua në Erciyes të Turqisë

Etapa finale e Kupës Botërore të Federatës Ndërkombëtare të Skisë (FIS) filloi me vonesë për shkak të kushteve atmosferike. Radoslav Yankov nga Bullgaria dhe nga Rusia ishin fituesit e kësaj gare ndërkombëtare.

Kupa Botërore e Snowboard 2017 FSI zhvillohet në bashkëpunim me Bashkinë e Metropolit të Kajserisë (Kayseri), Kompanisë Kayseri-Erxhijes (Erciyes) dhe Federatës Turke të Skive në Qendrën e Skive Erxhijes të Turqisë.

Etapa finale e Kupës Botërore të Federatës Ndërkombëtare të Skisë (FIS) filloi me vonesë për shkak të kushteve atmosferike.

Radoslav Yankov nga Bullgaria dhe Alena Zavarzina nga Rusia ishin fituesit e kësaj gare ndërkombëtare.

Rrethi i Kayserisë vitet e fundit ka mirëpritur organizime të rëndësishme të sporteve dimërore.

Sportdashësit e dinë se edhe vitin e shkuar kupa botërore u zhvillua në Erciyes.



Lajme të ngjashme