Turqia merr medaljen e artë në notin e sinkronizuar në Gjermani

Në Garën e 28-të të notit të sinkronizuar ‘German Open’, të zhvilluar në Gjermani, ekipi i Turqisë fitoi medaljen e artë.

685692
Turqia merr medaljen e artë në notin e sinkronizuar në Gjermani

Në Garën e 28-të të notit të sinkronizuar ‘German Open’, të zhvilluar në Gjermani, ekipi i Turqisë fitoi medaljen e artë.

Sipas informacioneve të publikuara në faqen zyrtare të internetit të organizimit, në garën e zhvilluar në qytetin Bon, në finalen e sinkronizuar të notit në stilin e liri Turqia me 76,5667 la pas Hungarinë me 74,8000 pikë.

Në këtë kategori Turqia u përfaqësua nga Defne Bakırcı, Doğa Beliz Bülbül, Sude Dicle, Dilay Horasan, Ezgi Ide Onal, Eda Rezzan Tuncay, Mina Ebru Turhan, Hande Yıldız, Mısra Gundes dhe Azra Ulu.

 Lajme të ngjashme