Klasifikimi i FIFA-s: Argjentina mban kreun, e ndjekin Brazili dhe Gjermania

Klasifikimi i FIFA-s vazhdon të kryesohet nga Argjentina, e ndjekur nga Brazili dhe Gjermania, sipas listës së publikuar të enjten...

Klasifikimi i FIFA-s: Argjentina mban kreun, e ndjekin Brazili dhe Gjermania

Klasifikimi i FIFA-s vazhdon të kryesohet nga Argjentina, e ndjekur nga Brazili dhe Gjermania, sipas listës së publikuar të enjten.

Argjentina e Lionel Messit ka marrë kryesimin në prillin e kaluar nga Belgjika duke vazhduar dominimin e futbollit botëror.

Në 10 vendet e para nuk është shënuar asnjë ndryshim që nga klasifikimi i fundit, publikuar më 22 dhjetor 2016.

Klasifikimi i FIFA-s i 12 janarit 2017 është:

1. Argjentinë

2. Brazil

3. Gjermani

4. Kili

5. Belgjikë

6. Kolumbi

7. Francë

8. Portugali

9. Uruguai

10. SpanjëLajme të ngjashme