Rio 2016: Programi i garave dhe ndeshjeve për të marten

Programi i garave dhe ndeshjeve në Olimpiadën Rio 2016 për ditën e martë është:

547784
Rio 2016: Programi i garave dhe ndeshjeve për të marten

BASKETBOLL:

Meshkuj (turi i parë)

(17.15) Spanjë – Brazil (grupi B)

(22.00) Lituani – Nigeri (grupi B)

(01.00) Argjentinë – Kroaci (grupi B)

 

Femra (turi i parë)

(15.15) Australi – Francë (grupi A)

(18.30) Brazil – Bjellorusi (grupi A)

(20.45) Turqi – Japoni (grupi A)

BEACH-VOLLEY:

Faza e grupeve – meshkuj- femra

BOKS:

(13.15- 17.15) 1/8 e finaleve 60 kg meshkuj, 16 e finaleve 75 kg meshkuj, 1/8 e finaleve +91 kg

(19.15- 22.15) 1/8 e finaleve 60 kg meshkuj, 16 e finaleve 75 kg meshkuj,  1/8 e finaleve +91 kg

CANOE-KAYAK SLALOM:

(13.30-16.10/16.30-19.10) Gjysmëfinalet meshkuj, finale meshkuj

FUTBOLL:

Femra

(19.00) Gjermani i Kanada

Australi – Zimbabve

(22.00) Kolumbi – SHBA (në Manaus)

(22.00) Zelanda e Re – Francë

(01.00) Afrika e Jugut – Brazil (në Manaus)

(01.00) Kinë – Suedi

GJIMNASTIKË:

(16.00-18.00/19.00-21.00) Finale për ekipe femra

PESHËNGRITJE:

(15.30-17.10/18.30-20.10 e 19.00-20.40/22.00-23.40) Finale 63 kg femra dhe 69 kg meshkuj

HOCKEY NË AKULL:

Meshkuj

(10.00/13.00) Zelanda e Re – Spanjë

(11.00/14.00) Argjentinë – Indi

(12.30/15.30) Gjermani – Irlandë

(13.30/16.30) Holandë – Kanada

(18.00/21.00) Brazil – Britania e Madhe

(20.30/23.30) Belgjikë – Australi

NOT:

(13.00-14.40/16.00-17.40) Seri 100 m notim i lirë meshkuj, 200 m flutur femra, 200 m shpinë meshkuj, 4×200 m notim i lirë meshkuj

(22.00-00.10/01.00-03.10) 100 m notim i lirë meshkuj, finale 200 m notim i lirë femra, finale 200 m flutur meshkuj, 200 m flutur femra, 200 m shpinë meshkuj, finale 200 m 4 notim femra, finale 4×200 m notim i lirë meshkuj

RUGBY ME VII:

Meshkuj (turi i parë)

TENIS:

(10.45-23.00/13.45-02.00) turi i dytë meshkuj, turi i tretë femra, çerekfinale dyshe meshkuj e femra

PINGPONG:

(10.00-22.30/13.00-01.30) Çerekfinale meshkuj, çerekfinale femra

QITJE:

(09.00-17.00/12.00-20.00) Kualifikueset dhe finalet pistoletë 25 m femra

VOLEJBOLL:

Meshkuj (turi i parë)

(09.30/12.30) Rusi – Argjentinë (grupi B)

(11.35/14.35) Francë – Meksikë (grupi A)

(15.00/18.00) Itali – SHBA (grupi A)

(17.05/20.05) Poloni – Iran (grupi B)

(20.30/23.30) Kuba – Egjipt (grupi B)

(22.35/01.35) Brazil – Kanada (grupi A)

WATER-POLO:

Femra

(09.00- 16.00)Lajme të ngjashme