Goetze do të kthehet te Dortmund

Sulmuesi “Bayern Munich”, Mario Goetze njoftoi se do të kthehet te “Borussia Dortmund”.

Goetze do të kthehet te Dortmund

Mario Goetze do të largohet nga “Bayern Munich” dhe do të kthehet te "Borussia Dortmund".

Te klubi bavarez, i cili pagoi për të 37 milionë euro, tashmë do të marrë 23 – 28 milionë. “Do të kthehem në shtëpinë time, kanë qenë fjalët e para të sulmuesit. Më pëlqen se do të kthehem tek tifozët e mi, që më presin me krahë hapur”.Lajme të ngjashme