Kalimi nga Meis në Kas me not për paqen dhe vëllazërinë

Aktivitetet sportive shpeshherë kontribuojnë në sensibilizimin dhe për tërheqjen e vëmendjes në tema të rëndësishme siç janë edhe paqja dhe vëllazëria.

Kalimi nga Meis në Kas me not për paqen dhe vëllazërinë

Në Garën Ndërkombëtare të Notit Meis-Kas që këtë vit zhvillohet për të 12-n herë, 212 notarë përshkuan detin për paqe dhe vëllazëri, nga Ishulli Meis i Greqisë në Nënprefekturën Kas të Antalyas.

Sportistja kombëtare turke, Nilay Erkal që vitin e kaluar realizoi kohën më të mirë të gjithë garave të zhvilluara, këtë vit e përmirësoi atë me afërsisht 4 minuta.

Pas garës u ndanë edhe çmimet për fituesit.Lajme të ngjashme