Biznesmeni turk blen skuadrën angleze të futbollit

Biznesmeni turk blen skuadrën angleze të futbollit

Biznesmeni turk blen skuadrën angleze të futbollit

Zija Eren (Ziya Eren) që duke prodhuar llamarinë në fabrikën në Kajseri, ka arritur të zotërojë 5% të tregut të këtij sektori në Turqi dhe që njëkohësit është edhe pronari i skuadrës së futbollit të Kajserisë, Erciyesspor do të blejë skuadrën angleze të futbollit Crawley Town.

Media angleze shkruan se “Gjigandi tuk i metalit është në fazën e blerjes. Veprimet për blerjen janë kryer dhe ndërkohë pritet momenti i duhur për tu hedhur firmat.

Blerja e Crawley Town nga biznesmeni turk mendohet si një binjakëzim i klubit sportiv anglez me atë turk Kayseri Erciyesspor dhe vlerësohet si një pjesë e strategjisë në mënyrë që skuadrat e futbollit të mbështesin njëra-tjetrën përsa i përket transferimit të lojtarëve.


Fjalët Kyçe: Ziya Eren , Erciyesspor , Kayseri

Lajme të ngjashme