Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

FIFA - Kush janë kandidatët për postin e presidentit?

Pretendentët për zgjedhjet presidenciale të FIFA-s më 26 shkurt kanë kohë deri më 26 tetor për të depozituar kandidaturat e tyre me të paktën 5 përkrahje nga federatat përkatëse të instancës supreme të futbollit. Por kush janë ata?

FIFA - Kush janë kandidatët për postin e presidentit?

Kandidaturat e depozituara:

Michel Platini - Kandidatura e presidentit të UEFA-s nuk do të shqyrtohet para përfundimit të pezullimit prej 90 ditësh, që i është dhënë atij më 8 tetor.

Princi jordanez Ali - Ish-zv/president i FIFA-s.

David Nakhid - Ish-lojtar i Grasshoppers Zurich dhe ish-kapiten i Trinidad dhe Tobago ka shprehur dëshirën e tij për të depozituar kërkesën.

Të interesuar të tjerë:

Zico - Ish-lojtari i mirënjohur i kombëtares së Brazilit e ka paksa të vështirë që të marrë mbështetjen e pesë federatave.

Musa Bility - Presidenti i Federatës liberiane të Futbollit ende nuk është shprehur zyrtarisht.

Segun Odegbami - Ish-kapiteni i kombëtares së Nigerisë nuk është prononcuar ende.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme