Princi jordanez zyrtarisht kandidat për presidencën e FIFA-s

“Sot ne mengjes, Princi Ali Hussein ka depozituar kandidaturen e vet per presidencen e FIFA-s konform te gjitha rregullave dhe statutin e FIFA-s”, thuhet ne nje njoftim zyrtar, ku nuk saktesohen emrat e pese federatave qe i kane dhene atij mbeshtetje.

Princi jordanez zyrtarisht kandidat për presidencën e FIFA-s

“Ne respekt te federatave kombetare qe e kane mbeshtetur kandidaturen e tij, ai ka vendosur qe keto federata ta bejne vete prononcimin publik per mbeshtetjen e tyre”, theksohet ne njoftimin zyrtar.

Princi Ali eshte kandidati i dyte qe ka depozituar dokumentacionin e duhur pas Michel Platini, president i UEFA-s, qe me 8 tetor, disa minuta para se ai te pezullohej per 90 dite nga komisioni i etikes i FIFA-s.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme