Risitë e Linjave Ajrore Turke janë të panumërta

Nesër, në 22 mars, do të transmetojë drejtpërsëdrejti në 17 fluturime ndërkombëtare ndeshjen e shumëpritur të futbollit Real Madrid – Barcelona.

Risitë e Linjave Ajrore Turke janë të panumërta

Rreth 6 mijë pasagjerë që kanë bërë rezervimin deri më tani, do të ndjekin ndeshjen nëpërmjet ekranit të pasagjerëve nga kategoria Planet TV.
‘El Clasico’ pra ndeshja Real Madrid – Barcelonado të transmetohet drejtpërsëdrejti me orën lokale, 19. 30-22. 30 (GMT) në fluturimet që do të zhvillohen me avionët e tipit B777 dhe A330 JNM.
Një ngjarje e tillë është para e këtij lloji, pasi pasagjerët do të kenë mundësinë të ndeshjen drejtpërsëdrejti në qiell.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme