Çiklizëm - Jejts triumfon në Turneun e Presidencës së Turqisë

Turneu i 50-të Çiklistik i Presidencës së Turqisë përfundoi me etapën Stamboll-Stamboll.

Çiklizëm - Jejts triumfon në Turneun e Presidencës së Turqisë

Ky organizim gjigand filloi në Allania më datë 27 prill dhe mori fund në Stamboll më 4 maj.
Etapën 121 km. të gjatë Stamboll-Stamboll e fitoi çiklisti britanik, Mark Kevëndish.

Pas fitores së arritur në etapën Stamboll-Stamboll për 2 orë e 35 minuta, Kevëndish e çoi në 4 numrin e fitoreve në gjithsej 8 etapa.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme