Droni kombëtar turk, AKINICI përfundoi me sukses testin e lartësisë

Droni Sulmues pa Pilot Bayraktar AKINCI (TIHA), të cilin Industria e Mbrojtjes së Turqisë e prodhon me mundësitë e saj vendore e kombëtare, përfundoi me sukses testin e fluturimit në lartësi të lartë.

1636482
Droni kombëtar turk, AKINICI përfundoi me sukses testin e lartësisë

Droni Sulmues pa Pilot, AKINCI (TIHA), të cilin Industria e Mbrojtjes së Turqisë e prodhon me mundësitë e saj vendore e kombëtare, përfundoi me sukses testin e fluturimit në lartësi të lartë.

Selçuk Bayraktar, drejtor teknik i kompanisë “Baykar Makina” që prodhon dronët e Turqisë, bëri një postim në lidhje me temën nëpërmjet medias sociale.

“Para pak AKINCI (TIHA) përfundoi me sukses testin e fluturimit në lartësi të lartë dhe u kthye në tokë”, shkroi Bayraktar.Lajme të ngjashme