Iran – 320 persona arrestohen për postime të rreme në median sociale për koronavirusin

Në Iran janë arrestuar 320 persona me akuzën se kanë bërë postime të pavërteta dhe provokuese në median sociale në lidhje me epideminë e koronavirusit të tipit të ri Covid-19.

1414396
Iran – 320 persona arrestohen për postime të rreme në median sociale për koronavirusin
iran-corona.jpg
iran-corona.jpg
iran-corona.jpg

Në Iran janë arrestuar 320 persona me akuzën se kanë bërë postime të pavërteta dhe provokuese në median sociale në lidhje me epideminë e koronavirusit të tipit të ri Covid-19.

Komandanti i Drejtorisë së Policisë së Iranit, Gjenerali Huseyin Eshteri, në një prononcim të bërë për agjencinë iraniane të punëtorëve (ILNA), tha: “Deri më tani 320 persona janë arrestuar me akuzën se kanë bërë postime të pavërteta dhe provokuese në median sociale në lidhje me epideminë e koronavirusit të tipit të ri Covid-19”

Pas shfaqjes për herë të parë në qytetin Vuhan të Kinës më 12 dhjetor 2019, pandemia globale COVID-19 u has në qytetin Kum të Iranit më 19 shkurt dhe më pas u përhap në tërë vendin.

Në Iran për shkak nga Covid-19 deri më sot kanë humbur jetën 6 mijë e 640 persona.Lajme të ngjashme