Nesër prezantohet “Boron”, pastruesi i parë me minerale i Turqisë

Të premten do të prezantohet në Stamboll “Boron”, i cili është pastruesi i parë i Turqisë dhe i vetëm me minerale natyrore.

1301660
Nesër prezantohet “Boron”, pastruesi i parë me minerale i Turqisë

Të premten do të prezantohet në Stamboll “Boron”, i cili është pastruesi i parë i Turqisë dhe i vetëm me minerale natyrore.

Produktet si: “Bidon”, "Boraks”, “Sapun bimor”, “Sodë” përbëhen plotësisht nga lëndë natyrore, siç është, oksigjeni aktiv dhe janë prodhuar si rezultat i pune të gjatë që vazhdon me qëllim përdorimin e mineralit të “Borit” dhe të derivateve të tij (produktet që përmbajnë bor) në sektorin e pastrimit.

[“Boron” është edhe emri në anglisht i mineralit të Borit]

 


Lajme të ngjashme