Kinë – “Honda” tërheq rreth 223 mijë makina për defekt motorik

“Guangzhou Automobile Group Co. Ltd” (GAC Group), partneri kinez i kolosit japonez të automjeteve, “Honda”, njoftoi të enjten tërheqjen e 222.674 makinave për shkak të defektit në sistemin e motorit.

Kinë – “Honda” tërheq rreth 223 mijë makina për defekt motorik

Autoriteti Kinez i Rregullimit të Tregut njoftoi se “GAC Group” ka tërhequr 222.674 automjete për shkak të defektit në pajisjet e ftohjes në sistemin e motorit.

Operacioni i tërheqjes do të fillojë më 30 gusht dhe përfshin modelin “Accord Sedan” i prodhuar nga data 25 korrik 2017 deri më 7 gusht 2019.

Pjesët me defekt do të ndërrohen falas.Lajme të ngjashme