Presidenti Erdogan teston traktorin e parë elektrik vendor

Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka bërë ngasjen e traktorit të parë elektrik të zhvilluar me mundësi vendore.

erdogan bicer dover.jpg
erdogan, yerli elektrikli traktor1.jpg

Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka bërë ngasjen e traktorit të parë elektrik të zhvilluar me mundësi vendore.

Presidenti Erdogan në kuadër të edicionit të 69-të të Festivalit Tradicional të Korrjes i Drejtorisë së Përgjithshme të Ndërmarrjeve Bujqësore të organizuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në nënprefekturën PolatliAnkarasë bëri korrjen e grurit dhe testimin e traktorit të parë vendor elektrik.

Erdogan lëroi arën dhe u informua në lidhje me traktorin e parë elektrik vendor.

 


Lajme të ngjashme