Kina lançoi në hapësirë dy satelitë të rinj

Satelitët janë të pajisur me teknologji të re, e cila do të ndihmojë në komunikime dhe teste të reja mes satelitëve.

Kina lançoi në hapësirë dy satelitë të rinj

Kina lançoi dy satelitë në orbitë të pajisur me teknologji të re.

Agjencia e lajmeve Xinhua njoftoi se satelitët "binjakë", të cilët do të zhvillojnë komunikime dhe teste të reja mes satelitëve, janë dërguar në hapësirë me raketën Long March - 2C.

Theksohet se ky është misioni i 278-të me serinë e raketës Long March. (AA)Lajme të ngjashme