Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Industria Elektronike Ushtarake turke merr porosinë e dytë jashtë shtetit për ASELPOD

Nga Pakistani ka ardhur porosia e dytë e eksportit për sistemin shënjestrues ASELPOD, që ka aftësinë të bëjë goditje të ndjeshme të avionëve luftarakë dhe që është zhvilluar nga Industria Elektronike Ushtarake (ASELSAN).

Industria Elektronike Ushtarake turke merr porosinë e dytë jashtë shtetit për ASELPOD

Nga Pakistani ka ardhur porosia e dytë e eksportit për sistemin shënjestrues ASELPOD, që ka aftësinë të bëjë goditje të ndjeshme të avionëve luftarakë dhe që është zhvilluar nga Industria Elektronike Ushtarake (ASELSAN).

Sistemi shënjestrues ASELPOD, që është zhvilluar për nevojat e Forcave Ajrore Turke, rrit mundësinë dhe aftësinë sulmuese të ndjeshme natën apo ditën dhe në çdo lloj kushti atmosferik.

Porosia e ardhur nga Pakistani kap një shifër prej 25 milionë dollarësh.

Sistemi në fjalë përcjell pamjet e regjistruara për në ekranin përpara pilotit.

Ndërkohë që objektivi ndiqet nëpërmjet kamerës, me anë të lazerit bëhet i mundur edhe shënimi i objektivit.  

Me anë të municioneve të ndjeshme mund të bëhet edhe goditja precize ndaj objektivit.  Lajme të ngjashme