Nokia 3310 Supremo Putin, prej floriri dhe kushton1 600 euro!

Nokia 3310 mania po përmbyt, ku pas variantit prej titani vjen edhe ajo më e veçantë që quhet “Supremo Putin”. Ky version i ri ndjek të njëjtin dizajn të Nokia-s, por ndryshojnë përbërësit.

689791
Nokia 3310 Supremo Putin, prej floriri dhe kushton1 600 euro!

Nokia 3310 mania po përmbyt, ku pas variantit prej titani vjen edhe ajo më e veçantë që quhet “Supremo Putin”. Ky version i ri ndjek të njëjtin dizajn të Nokia-s, por ndryshojnë përbërësit.

Kompania që po e realizon (Caviar) ka vendosur një stemë prej floriri në pjesën e pasme me portretin e presidentit të Rusisë, Vladimir Putin. Një Nokia 3310 i veçantë që i dedikohet vetëm mbështetësve të flaktë të Putinit që do të kushtojë rreth 1 600 euro.Lajme të ngjashme