Turqia nuk mjaftohet në perfeksionimin e teknologjisë së komunikacionit

TUBITAK do të jetë pranë projekteve të zhvillimit të teknologjisë së telekomunikacionit në vend.

Turqia nuk mjaftohet në perfeksionimin e teknologjisë së komunikacionit

Turqia tashmë është njohur me teknologjinë 4,5G por kaq nuk është e mjaftueshme dhe me këtë qëllim ka shtuar përpjekjet për të zotëruar të drejtën e fjalës në teknologjinë 5G.

Këshilli i Kërkimeve Shkencore dhe Teknologjike të Turqisë (TUBITAK) do të mbështesë projektet për prodhimin dhe zhvillimin e prototipave të teknologjisë 5G.Lajme të ngjashme