TURKSAT-i lidh internetin satelitor

Kompania satelitore turke, TURKSAT, është gati të japë shërbime interneti nën markën “Turksat Net” përmes satelitit TURKSAT 4B, që u dërgua në hapësirë vitin e kaluar.

TURKSAT-i lidh internetin satelitor

Kompania satelitore turke, TURKSAT, është gati të japë shërbime interneti nën markën “Turksat Net” përmes satelitit TURKSAT 4B, që u dërgua në hapësirë vitin e kaluar.

Falë internetit satelitor, në Turqi do të ofrohen shërbime interneti më të shpejta dhe më ekonomike në disa vende, ku nuk ka mbërritur infrastruktura tokësore, siç janë minierat dhe kantieret e ndërtimit.

Marka “Turksat Net” do të sigurojë qasje internetore të shpejtë dhe ekonomike përmes valëve satelitore, ndërkohë që transmetimet e drejtpërdrejta radiotelevizive do të mund të realizohen edhe nga makinat e vogla.Lajme të ngjashme