Turqi – Qasje e ngadaltë në Google dhe YouTube

Pasditen e të premtes në Turqi dhe disa shtete të Ballkanit është ngadalësuar qasja në internet, veçanërisht në Google, YouTube dhe Gmail.

google fortunes.jpg

Në Turqi dhe disa shtete të Ballkanit është ngadalësuar qasja në internet, veçanërisht në Google, YouTube dhe Gmail pasdreken e të premtes.

Mësohet se ngadalësimi në fjalë është shkaktuar nga dështimi teknik në infrastrukturën fiber në Bullgari.

Pas një kohe qasja në këto aplikacione dhe në internet u normalizua.


Fjalët Kyçe: Google , YouTube , Gmail , defekt teknik

Lajme të ngjashme