Gjigantët e kozmetikës janë vënë pas Turqisë

Gjigantët botëror të kozmetikës janë vënë pas formulës së shamposë të quajtur “bisht kali”.

Gjigantët e kozmetikës janë vënë pas Turqisë

Gjigantët botëror të kozmetikës janë vënë pas formulës së shamposë të quajtur “bisht kali”.

Shampo i punuar nga ekstrakti i bimës “bisht kali” që u zhvillua si rezultat i studimeve me vite të tëra në një laborator në Ankara, duket si një shpëtim për persona që kanë probleme me flokët.

Mësohet se tani është hapur edhe rruga për eksportin e këtij shamponi.

Ky prodhim është mjaftë i kërkuar në vendet e Lindjes së Mesme, Azisë Qendrore, Kaukaz dhe në Evropë në Holandë në veçanti.

Një numër i madh i kompanive dëshiron të bëhet partnere e shamposë me ekstrakt të kësaj bime.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme