Logo e re e Google

Motori gjigand i kërkimit në internet “Google” ka ndryshuar logon e tij dhe tashmë sfondin sans-serif font dhe ngjyra të ndritshme.

Logo e re e Google

Logoja e re e Google është e ngjashme me kompaninë “mëmë” Alphabet, e cila përfshin të gjitha produktet aktuale të Google.

Kompania shpjegoi se elementet e reja të projektimit janë të destinuara për të përmirësuar pamjen e markës për përdoruesit .

google 5“Njëherë e një kohë, Google ishte një destinacion që ju e keni arritur nga një pajisje, një PC desktop .Këto ditë, njerëzit ndërveprojnë me produktet e Google nëpër shumë platforma ,aplikacion dhe pajisje të ndryshme”- është shprehur kompania në njoftimin e saj për shtyp.

“Përdoruesit tani mund të përdorin një plejadë të pajisjeve, dhe marka jonë duhet të shprehë të njëjtën thjeshtësi dhe kënaqësi që ata presin nga faqet tonë, duke përqafuar plotësisht mundësitë e ofruara nga çdo pajisje e re.”- shpjegoi kompania.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme