Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Ministria turke investon për Zonën Industriale

Ministria e Shkencës, Industrisë dhe Teknologjisë së Turqisë, nga njëra anë jep mbështetje deri në 75% për ndërtimin e infrastrukturës së zonës industriale dhe ndërtesat e komplekseve të tyre, nga ana tjetër, krijon rajone të reja industriale.

Ministria turke investon për Zonën Industriale

Në këtë kuadër, ministria ka përfunduar infrastrukturën e 157 zonave industriale nga 283 të tilla dhe ka hapur rrugën për ngritjen e një rajoni industrial automobilistik në një sipërfaqe prej 222 hektarësh në provincën Karasu të rrethit Sakarya.

Në periudhën kur të vihet në jetë kompleksi, do të zhvillohet një investim prej rreth 2 miliardë dollarësh dhe do të krijohen vende pune për 7 deri në 8 mijë persona.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme