Del në treg makina larëse edhe për librat

Sipërmarrësja turke Çalla Axhar (Çağla Acar) ka nxjerrë në shitje makinën e parë larëse për librat, ajo quhet “Book Shower” dhe siguron brenda 1-2 minutave një pastrim deri në 100% kundër pluhurit dhe baktereve, sidomos tek librat e vjetër.

Del në treg makina larëse edhe për librat

Në Turqi çdo vit botohen 480 milionë libra. Me këtë shifër Turqia renditet e 13-ta në ligën botërore.

makine larese per libratKurse në 1.112 bibliotekat turke sot gjenden 16 milionë libra. Me shtimin e shqetësimeve për shëndetin bashkë me shifrën e lartë të titujve të librave lindi shansi edhe për një biznes të ri.

Sipërmarrësja turke Çalla Axhar (Çağla Acar) ka nxjerrë në shitje makinën e parë larëse për librat. Aparati mban emrin “Book Shower” dhe siguron brenda 1-2 minutave një pastrim në raportin që arrin deri në 100% kundër pluhurit dhe baktereve, sidomos tek librat e vjetër.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme