Inxhinierët turq prodhojnë motor që punon me gaz

Inxhinierët turq kanë arritur të prodhojnë motorin e parë në botë që punon me gaz natyror dhe që do të përdoret në anije dhe tren.

Inxhinierët turq prodhojnë motor që punon me gaz

Motorëve me naftë që përdoren sot në trena dhe anije do t’u shtohen edhe motorët e prodhuar nga inxhinierët turq dhe që punojnë me gaz natyror.

Me anë të motorëve të tillë, të vetmit në botë me këto veçori dhe që do të jenë plotësisht prodhim vendor, do të ketë ulje të kostos.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme