Firma turke merr çmimin e madh EMEA në panairin Powergen

Kompania turke “Cengiz Enerji” në panairin e energjisë Powergen në Amsterdam të Holandës ka marrë çmimin e madh të këtij panairi EMEA me projektin e centralit me cikël me gaz që ka realizuar në Samsun.

Firma turke merr çmimin e madh EMEA në panairin Powergen

Çmimin e madh të Panairit të Energjisë “Powergen”, që organizohet në kryeqytetin e Holandës, Amsterdam, për rajonin e Evropës, Lindjes së Mesme dhe Afrikës (EMEA) këtë vit e mori kompania turke “Cengiz Enerji” me projektin e centralit me gaz natyror që ka ndërtuar në Samsun.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme