Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Qyteti Bursa i Turqisë kthehet në bazën e teknologjisë së 3T

Qendra e Transferimit Teknologjik T3 100% e Universitetit gjerman RWTH Aachen, që kryen studime të rëndësishme në botë për teknologjinë, ka hapur një departament qendror në Bursa të Turqisë.

Qyteti Bursa i Turqisë kthehet në bazën e teknologjisë së 3T

Në ceremoninë në fjalë morë pjesë shumë burokratë dhe biznesmenë turq dhe gjermanë.
Në fjalën përshëndetëse, udhëheqësi i lartë i Qendrës së Transferimit teknologjik, (CEO) Uwe Merklein, tërhoqi vëmendjen në rëndësinë e Turqisë në teknologji dhe industri dhe tha: “Ne po hapim zyrën tonë jo për një kohë afatshkurtër, por me largpamje dhe për një kohë afatgjatë”.

Ai tha se kanë ardhur në Turqi me një investim 1.5 milion euro dhe ky investim do të vijë gjithnjë e në rritje.

3T që kryen punime në fusha të ndryshme duke filluar nga prodhimi i paneleve të energjisë së erës, prodhimin e valvulave të zemrës në fushën mjekësore e deri tek prodhimi i produkteve inovative të tekstilit, do ti prodhojë zhvillimet e tij në kompanitë turke të rrethit Bursa.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme