Kodak do të nxjerrë në treg smartfonin e parë

Kompania Kodak është futur në botën e smartfonëve dhe po përpiqet të bëjë një hap përpara në fotografinë mobile.

Kodak do të nxjerrë në treg smartfonin e parë

Kthehemi në 2013-ën, Kodak zbuloi një koncept smartfoni të quajtur Instamatic 2014. Ajo ishte gjithashtu një pajisje Android me sensor 14-megapixel, video inçizim HD, flash LED, dhe një viewfinder të vërtetë.

Smartfoni i parë Kodak do të dalë në janar 2015 në Consumer Electronics Show (CES) në Las Vegas. Produkte të tjera, duke përfshirë një smartfon 4G, tabletë dhe një aparat fotografik, do të zbulohet më vonë gjatë 2015-ës.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme