Universiteti turk i shëndetësisë shtrihet në Lindjen e Mesme

Universiteti Biruni në Stamboll, i cili me punimet e gjenetikës, ka dalë edhe në kapakun e Revistës prestigjioze në fushën e mjekësisë Cell, do të hyjë në sektorin e shëndetësisë në Lindjen e Mesme...

217110
Universiteti turk i shëndetësisë shtrihet në Lindjen e Mesme

Rektori i Universitetit, Prof. Adnan Yüksel, bëri të ditur se brenda 3 vjetësh, duke filluar nga Siria, Iraku dhe Irani, do të japin shërbim në fushën e mjekësisë në Lindjen e Mesme.

Gjithashtu, Universiteti planifikon që tu shesë këtyre vendeve edhe programin shëndetësor të saj.

Universiteti Biruni në Stamboll, synon të pranohet si një referencë në botë duke qenë një Universitet me pajisje të plota dhe moderne në sektorin e shëndetësisë.Lajme të ngjashme