Në prag të "Miss Shqipëria 2014″

31 vajza nga anë e kënd Shqipërisë dhe trevave shqiptare, do të garojnë këtë fund qershori për kurorën e më të bukurës!

Në prag të "Miss Shqipëria 2014″

Konkurentet e këtij vitit në Miss Shqipëria 2014 (Emer mbiemer, mosha, vendlindja, vendbanimi)

1 Donatella Duti 16 Itali Tiranë
2 Anisa Petrela 19 Tiranë Tiranë
3 Alda Lleshi 18 Fushë Arëz Tiranë
4 Dajana Rungo 17 Korçë Korçë
5 Daniela Kasa 21 Pukë Tiranë
6 Kristi Pejo 20 Tiranë Tiranë
7 Polikseni Patoku 16 Përmet Përmet
8 Enxhi Vogli 20 Tiranë Tiranë
9 Vilma Mjekra 19 Tiranë Tiranë
10 Kristina Sevaj 18 Greqi Tirane
11 Nazike Bektashi 17 Ersekë Tiranë
12 Sonia Piperi 16 Korçë Korçë
13 Anxhela Papa 16 Përmet Tiranë
14 Anxhela Vani 17 Burrel Burrel
15 Vanesa Isaku 22 Tirane Tiranë
16 Sara Shehu 18 Tirane Tiranë
17 Anisa Blushi 19 Tirane Tiranë
18 Armela Hidri 17 Lushnje Tiranë
19 Lindita Idrizi 17 Elbasan Elbasan
20 Arlinda Bucaj 20 Puke Tiranë
21 Nensi Domnori 19 Shkoder Tiranë


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme