Turizmi në Turqi – Rize

Turizmi në Turqi – Rize

Një qytet i këndshëm turk në brigjet lindore të Detit të Zi, Rizeja është e famshme për bjeshkët e saj me bukuri të pashoqe, për pyjet me lloje pemësh e bimësh nga më të ndryshmet, për lumenjtë, luginat, malet dhe liqenet akullnajore.