Turizmi në Turqi – Harrani

Turizmi në Turqi – Harrani

Këtë javë do t’ju prezantojmë Harranin, një qendër me të kaluar 5.000-vjeçare dhe me rëndësi të madhe në aspektin kulturor që nga periudhat e hershme të historisë. Harrani, pozicionuar 44 km larg rrethit juglindor Sanliurfa të Turqisë, është një zonë që bashkon Mesopotaminë me Mesdheun.