Turizmi në Turqi – Gaziantepi

Turizmi në Turqi – Gaziantepi

Një qytet turk i vendosur në zonën e Anadollit Juglindor, Gaziantepi ka në gjirin e tij shumë vepra që do të tërheqin interesin e të pasionuarve të historisë dhe kulturës.