FETO: Rrjeti tradhtar global

FETO: Rrjeti tradhtar global

Anëtarët e FETO-s, të vendosur fshehtazi në të gjitha institucionet strategjike të Turqisë si: siguri, shërbim informativ (inteligjencës), legjislativ, etj. kishin tentuar të bëjnë grushtshteti duke përdorur institucionet i që kishin ‘kapur’, avionët e tanket e shtetit, dhe duke bombarduar kombin tonë, Kuvendin e Madh Popullor të Turqisë, Kompleksin Presidencial.