Analiza e javës –Normalizimi i marrëdhënieve Turqi-EBA

Analiza e javës –Normalizimi i marrëdhënieve Turqi-EBA

Vlerësimi i prof. dr. Murat Yesiltas, Drejtor i Kërkimeve të Sigurisë pranë Fondacionit për Kërkime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA) në Ankara