A e dini se Muzeu i Parë Arkeologjik Nënujor në Botë ndodhet në Bodrum të Turqisë?

A e dini se Muzeu i Parë Arkeologjik Nënujor në Botë ndodhet në Bodrum të Turqisë?

Muzeu arkeologjik nënujor që ndodhet në Bodrum është muzeu i parë i këtij lloji në Turqi dhe në botë. Në vitin 2004 Ministria e Kulturës dhe Turizmit ka përfshirë këtë muze në rrjetin e “muzeve kombëtare”.