A e dini se Ara Güler është një nga 7 fotografët më të mirë të botës?

A e dini se  Ara Güler është një nga 7 fotografët më të mirë të botës?

Ara Gyler (Güler), i cili vdiq më 17 tetor 2018, ka lindur në Stamboll në vitin 1928 dhe ka qenë përfaqësuesi më i rëndësishëm në Turqi që ka fituar emër në arenën ndërkombëtare të fotografisë dokumentare.