Kashmir, dhimbje që nuk shter

Kashmir, dhimbje që nuk shter

Këtë javë, pas 20 vjetësh, dy fuqi zotëruese të armëve bërthamore, India dhe Pakistani, u përballën përsëri me njëra-tjetrën. Pas vrasjes së 44 ushtarëve indianë në Kamu Kashmir, që është nën pushtimin e Indisë, avionët e këtij vendi sulmuan rajonet e kontrolluara nga Pakistani, vend të cilin India e ngarkon me përgjegjësi për sulmin ku u vranë ushtarët indianë.