Çfarë ka ndodhur më datë 1 janar?

Çfarë ka ndodhur më datë 1 janar?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 1 janar.