Çfarë ka ndodhur më 8 korrik?

Çfarë ka ndodhur më 8 korrik?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 8 korrik.


Fjalët Kyçe: Florida , NATO , sot në histori , Turqia